Diagnostik by Design Verkstad och Hackathon

POCDx

De Diagnostik by Design, en verkstad och hackathon för global hälsa, kommer att hållas den 11 januari, 2014 i Berkeley, Kalifornien. via hive76 .


Diagnostik by Design workshop är ett tvärvetenskapligt forum för att diskutera de utmaningar och lärdomar i att utveckla och genomföra globala hälsoteknik, speciellt på vårdplatsen. Genom interaktiva föredrag, en paneldebatt med experter från näringsliv och akademi, samt en praktisk bygga session kommer vi att undersöka de utmaningar som är förknippade med översätta teknik utanför labbet. Denna workshop kommer att utnyttja den kompetens och erfarenhet av individer från över discipliner för att undersöka samarbetslösningar på globala hälsofrågor. Workshopen kommer att innehålla Columbia professor och Mchip uppfinnare Samuel Sia som huvudtalare. Se vår Eventbrite sida för en komplett lista av talare och paneldeltagare och registrering …

href=”http://www.hive76.org/diagnostics-by-design-workshop-and-hackathon”> Läs mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>